MSI services koopt derde terminal

LOKEREN – MSI Services heeft opnieuw een belangrijke stap in haar bedrijfsvoering gezet. Het bedrijf uit Lokeren, gespecialiseerd in logistieke opslag en de reiniging en herstelling van verpakkingen, kocht een derde terminal aan.

Het nieuwe gebouw van MSI Services levert zo’n 8.500 vierkante meter extra magazijnruimte en 520 vierkante meter burelen op. Bovendien is de vestiging voorzien van de nodige kades en poorten. Door de aankoop beschikt MSI Services over een totale capaciteit van 22.500 vierkante meter binnenruimte en 10.000 vierkante meter buitenopslag.

“Tien jaar geleden zijn we gestart met één enthousiaste ondernemer, één werknemer en één gebouw voor opslag”, legt Geert Braeckman, managing director van MSI Services, uit. “Een decennium later wordt het bedrijf door diezelfde ondernemer aangestuurd en kan er een ploeg van 25 werknemers worden ingezet.”

Ervaren specialist

MSI Services heeft zich ontpopt tot een trouwe partner voor haar klanten. De activiteiten in Lokeren bestaan vandaag uit twee luiken. “Met twee depots, goed voor een oppervlakte van 16.500 vierkante meter, voorzien wij opslagruimtes voor derden, maar ook magazijnruimtes voor verhuur. Daarbij verzorgen we het beheer, de administratie en het transport”, aldus Geert Braeckman.

Voorts specialiseert MSI Services zich in het reinigen van verpakkingen. Het bedrijf kan daarvoor een beroep doen op vijf volledig geautomatiseerde wasstraten in eigen beheer. Daar worden onder andere kunststofpaletten, kratten, dolly’s, palletcontainers en chocoladevormen gereinigd en gedroogd voor verschillende industrieën. “Ook de herstelling van verpakkingen in kunststof nemen wij op ons.”

Terug naar blog